Fredagscafé

Café Skrymer

P8225148.JPG
Stand up-Skrymer er en fast tradition i begyndelsen af skoleåret. Vi har de seneste år fx haft besøg af Ruben Søltoft, Brian Mørch, Christian Fuhlendorf og Elias Ehlers.

Kom indenfor i Café Skrymer, som er Silkeborg Gymnasiums super hyggelige fredagscafé!

Her har du mulighed for at hygge med vennerne og deltage i sjove konkurrencer. Den gode café-stemning til Café Skrymer skabes ved, at alle har det sjovt og hyggeligt sammen på tværs af klasser og årgange.

Den bliver afholdt fire gange om året, med forskellige temaer som kan være alt fra stand-up af kendte komikere til juleskrymer. Den sidste Skrymer-café er hvert år "bordkapringsskrymer", hvor alle klasserne har mulighed for at få de bedste borde i kantinen.

Så glæd dig til nogle dejlige eftermiddage i Café Skrymer.