4. maj 2014

Nyt 3.g-magasin om den festlige studentertid på SG

3.g-eleverne på Silkeborg Gymnasium får for første gang mulighed for at købe et magasin til minde om den festlige studentertid.

Gymnasietiden er en markant milepæl i livet, og ikke mindst tiden omkring studentereksamen er skelsættende. Derfor får 3.g-eleverne mulighed for at købe et magasin med billeder og stemningsreportager fra de traditioner og arrangementer, der præger den sidste tid på SG.

Magasinet produceres af Silkeborg Gymnasium i samarbejde med MG Kommunikation, Silkeborg. Ideen er, at magasinet bliver et supplement til ”Blå Bog” men med fokus på fællesskabet.

Onsdag d. 30/4 blev slutspurten mod studenterhuen skudt i gang med lanciers-øveaften for 3.g- eleverne og deres forældre. Det kommer der bl.a. en reportage om i magasinet, som eleverne kan købe for 98 kr.