26. september 2014: Hygget, det blev der

SG after dark

IMG_1668.JPG

Det var en fredag aften. Ved 19-tiden begyndte de nye 1.g'ere at invadere den del af kantineområdet, hvor ellers 2.g'ere og 3.g'ere opholder sig.
En summen og hyggelig stemning bredte sig, efterhånden som der blev pyntet op ved de enkelte klasser. Ovenpå sandwich og sodavand blev brætspillene foldet ud og den medbragte kage indtaget til lyden af behagelig lounge musik. Det var altså hyggeligt! Aftenen sluttede af med film - her valgte man om man var til romantik, action eller gys… SG after dark er et arrangement for de nystartede 1.g'ere, hvor intentionen er, at de skal lære hinanden bedre at kende i klassen. Her er temaet hygge og der kan de fleste være med uanset køn, alder, baggrund, religion osv. Arrangementet kører for andet år i træk og synes at være en succes. Hygget, det bliver der i hvert fald!