26. august 2015

Kinesisk gymnasieklasse besøgte SG

Forsidebillede.jpg

Det var to vidt forskellige kulturer der mødtes, da SG's samarbejdsskole i Kina, Shijiazhuang No. 1 High School, torsdag den 20. august besøgte skolen. De kinesiske lærere og elever undrede sig bl.a. over, at man kan gå ind på gymnasiet uden security, ligesom kineserne havde svært ved at forstå, at de danske elever fik lov til at arbejde i små grupper for sig selv uden opsyn fra læreren.

Kineserne var indkvarteret privat hos lærere og elever, der har kinesisk som andet fremmedsprog, og det er planen, at SG hvert andet år kan tilbyde en tur til Kina, hvor vores elever kan bo privat indkvarteret og følge en kinesisk skoledag.

Kina-besøg 2015

SG_kinabesoeg02.JPG SG_kinabesoeg03.JPG SG_kinabesoeg07.JPG SG_kinabesoeg09.JPG SG_kinabesoeg11.JPG