28. januar 2015

Velbesøgt Åbent Hus-arrangement

Ca. 950 kommende elever og deres forældre besøgte Silkeborg Gymnasium til Åbent Hus-arrangementet mandag den 26. januar

Naturvidenskab.jpg

Åbent Hus-arrangementet på Silkeborg Gymnasium var igen i år særdeles velbesøgt. Aftenen indledtes med fælles velkomst i hallen ved rektor Erik Olesen og elevoplæg om hhv. de musiske, samfundsvidenskabelige, naturvidenskabelige og sproglige studieretninger, ligesom 3d på flotteste vis fremførte Queen-nummeret "Bohemian Rhapsody".

Efterfølgende præsenterede gymnasiets lærere og elever de forskellige studieretninger, undervisningsmaterialer, lokaler og studiefaciliteter på hele gymnasiet. Her kunne gæsterne få informationer om alle gymnasiets fag lige fra fx dansk, engelsk og historie til fag som innovation, retorik, design, dans, astronomi, erhvervsøkonomi, geovidenskab, kinesisk og informationsteknologi, og i naturvidenskabsfløjen var der arbejdende laboratorier.