19. marts 2015

Bowie-teaterkoncert

P3086145.jpg

SG-elever gjorde det igen i år! Skabte et brag af en teaterkoncert! Og denne gang med hele 140 deltagende elever – det største antal nogensinde i SG’s historie.
Alle de deltagende er gennem tilblivelsesprocessen blevet klogere på musikeren og kunstneren David Bowie, da det var hans sange der blev fortolket i dette års teaterkoncert ”Heroes – just for one day”.
Udover 2½ måneds inspirerende og frugtbart knokkelarbejde er teaterkoncerten en fantastisk begivenhed, hvor sammenholdet på tværs af de forskellige arbejdsgrupper og ikke mindst på tværs af årgange og klasser udvikler sig meget stærkt, for sidst at kulminere i 4 dages intense forestillinger, hvor humøret er på sit højeste.
”Heroes – just for one day” trak fulde huse og kunne melde udsolgt alle dage. En storslået teaterkoncert, hvor et gennemført og flot æstetisk helhedsbillede prægede forestillingen fra start til slut!