7. september 2015

Musikfestivalen SGønFest

SG_festival15_069.jpg

Hele sportspladsen blev fredag d. 4. september omdannet til festivalplads med camps for hver klasse, og i tidsrummet fra kl. 15-20 spillede ikke mindre end 13 bands på den store scene, der var opsat på pladsen. En enestående mulighed for at få lov at vise sin musikglæde både for de optrædende elevbands og for festivalgæsterne, der havde trodset den næsten obligatoriske festivalregn.

Udover masser af SGøn musik blev der på pladsen spillet frisbee, vundet præmier i OD Hjulet, slået søm i og dystet i gummistøvlekast. Mange elever udtrykte begejstring over at have mulighed for at være sammen en hel lang dag i festlige rammer.
Den udendørs festival blev afsluttet indenfor af det professionelle band Tennis, der gennem hele deres lange koncert kunne skue ud over et stopfyldt dansegulv.

Vi glæder os allerede til at det nye festival-koncept vender tilbage næste år - og så tager vi SGønFest i solskin.

Se flere SGønne billeder på gymnasiets Facebook-side.