8. august 2016

SG Messe om "Synlig læring"

laerermesse_aug16_026.JPG

Hvordan tydeliggør man som lærer de faglige mål i skriftlig samfundsfag? Hvordan arbejder man systematisk med elevernes mindset, så både læringen og de personlige kompetencer fremmes? Hvad karakteriserer "slappe og skarpe" formuleringer i en religionstime? Og hvordan kan eleverne give hensigtmæssig parfeedback? Det var blot nogle af de spørgsmål, som lærerne på Silkeborg Gymnasium kunne søge svar på i dagens interne SG Messe om "Synlig læring". "Synlig læring" er overskriften for et treårigt helskoleprojekt, som blev igangsat i skoleåret 2015-16, og en bred vifte af de projekter, der var i gang i det forgangne skoleår, blev præsenteret på dagens messe, hvor man som lærer kunne søge gensidig kollegial inspiration til det kommende skoleår.

SG Messe 2016

laerermesse_aug16_021.JPG laerermesse_aug16_003.JPG laerermesse_aug16_027.JPG laerermesse_aug16_022.JPG