8. marts 2016

Magiske musicalforestillinger

Musical 2016 (1)

Der var hverdagsmagi i luften, da årets Queen-inspirerede musical "A Kind of Magic" i uge 9 trak fulde huse på Silkeborg Gymnasium. En futuristisk fortælling om en gruppe kreative, musikelskende rebeller, der gør oprør mod et totalitært regime, var den handlingsmæssige ramme, som både inkluderede kendte Queen-klassikere som "We Will Rock You", "Bohemian Rhapsody" og "We are the Champions" og mindre kendte numre fra bandets bredspektrede repertoire.

Årets musical havde deltagelse af rekordmange SG-elever, nemlig 179. Ud over de elever, der optrådte som skuespillere, sangere, musikere og dansere eller deltog i kor og bigband var der mange elever, der lagde en kæmpe indsats i lyd, lys, kostumer og sceneopsætning, og således var med til at gøre årets SG-musical til en uforglemmelig helhedsoplevelse.

Musical 2016

P3020087.jpg P3010025b.jpg P3020145a.jpg P3030254a.jpg