16. september 2016

Simon Kvamm med overraskelseskoncert på gymnasiet

Skråt forfra.jpg
Simon Kvamm overraskede SG-eleverne med en frokostkoncert

En ring blev sluttet, da Simon Kvamm fredag middag overraskede SG-eleverne med en frokostkoncert på sin gamle hjemmebane, Silkeborg Gymnasium. "Jeg husker så tydeligt det sociale miljø, der var på gymnasiet – fx i kantinen en mandag morgen, onsdag middag eller en fredag eftermiddag. Det hele nærmest sitrede. -Og så var der selvfølgelig gymnasiefesterne, der var noget helt specielt", lød det bl.a. fra Simon Kvamm til det begejstrede publikum, der blot troede, at de skulle til en almindelig fællessamling i kantineområdet.

Netop Simon Kvamms møde i ungdomsårene med det gymnasiemiljø, der adskilte sig markant fra hans gamle "knallertbande" i Hvinningdal, var da også et af de centrale temaer i frokostkoncerten, der bød på en række numre fra den igangværende turné "Vandmand", assisteret af guitaristen Felix Diarra og percussionisten Jakob Mayland, der ligeledes er fra Silkeborg.

Frokostkoncerten bød - til publikums store begejstring - også på et gensyn med et par tidligere "udgaver" af Simon Kvamm. Eleverne kom således på date med både "Baune" og "Pim de Keysergracht", mens alle de musiske indslag til gengæld var helt nye.

Det var tredje gang inden for fem år, at Simon Kvamm optrådte på gymnasiet. I 2011 gav Simon Kvamm en solokoncert på gymnasiet, og i 2013 vandt SG-eleverne en koncert med Nephew efter en imponerende indsats ved den årlige Røde Kors-indsamling.

Simon Kvamm-koncert

Fra venstre, scene.jpg Fra venstre, hele bandet.jpg Fra scenetæppe.jpg Fra venstre, Trygvi.jpg