18. august 2017

5. år med SGympiade

Saebekassebil.JPG

Et kæmpestort planlægningsarbejde blev rullet ud i dag, da der blev afholdt SGympiade for 5. år i træk.
En dag hvis grundidé stammer fra eleverne selv, og en dag der har til formål at styrke fællesskabet på tværs af klasserne og tilbyde eleverne en dag med masser af spændende, sjove og udfordrende workshops.

Fx er der blevet bagt ca. 300 luksusflødeboller under kyndig vejledning af Luna fra Den Store Bagedyst. 90 nye malerier er blevet produceret og skal nu finde en ledig vægplads på SG. Der er blevet battlet i sprog. 30 friske og eventyrlystne elever har leget jægersoldater i SG’s egen udgave af ”Korpset”, hvor de i 26 timer har måttet overvinde diverse strabadser og udfordringer i ødemarken.
Og dette er kun et lille udsnit at de 10 workshops, eleverne har haft at vælge imellem.

Per Vers lagde vejen forbi og samlede om eftermiddagen alle SGympiade-deltagere i kantinen, hvor han jonglerede og imponerede med Ordlympiske Lege.
Og som afslutning på en fantastisk dag, stimlede alle elever og lærere sammen ude på p-pladsen, hvor det store sæbekasseræs blev afholdt. Inden ræset gjorde de seje deltagere fra Korpset deres entré, og de blev hilst velkomne med store klapsalver. Efterfølgende blev der grinet og jublet til sæbekasseræset, hvor eleverne dystede mod hinanden i kampen om at have den hurtigste sæbekassebil.

En fantastisk dag, som vi er glade for at kunne afholde på SG!

SGympiade 17

Kunstprodukt.jpg Malerpaagulvet.jpg raes.jpg sang.jpg