23. januar 2017

Velbesøgt Åbent Hus-arrangement

P1230075a.jpg

Åbent Hus-arrangementet på Silkeborg Gymnasium var igen i år særdeles velbesøgt. Aftenen indledtes med fælles velkomst i hallen ved rektor Erik Olesen og fire inspirerende elevoplæg om de musiske, samfundsfaglige, naturvidenskabelige og sproglige studieretninger, ligesom 3.g-musikholdene fremførte et Bob Dylan-nummer.

Bagefter stod programmet på workshop og fagpræsentationer på hele gymnasiet. Her kunne gæsterne møde elever og lærere og få informationer om alle gymnasiets fag lige fra fællesfag som dansk, engelsk og historie til fag som innovation, retorik, design, dans, astronomi, erhvervsøkonomi, geovidenskab, kinesisk og informationsteknologi. Der var ligeledes stor interesse omkring SG’s internationale studieretninger, der nu udbydes i tre forskellige varianter: en naturvidenskabelig med et to-måneders college-ophold i Boston, en samfundsfaglig og en sproglig.