Karakterer

Når et gymnasium er så stort som Silkeborg Gymnasium – mere end dobbelt så stort som gennemsnittet – bliver man af og til mødt med en vis skepsis. Derfor har det været vores opgave at bevise, at stort ikke bare er godt – men bedre.

Vi har en meget høj gennemførelsesprocent, der vidner om, at vi ikke glemmer den enkelte elev. Tværtimod har vi opbygget et beredskab der sikrer, at vi tager hånd om alle – også de mere sårbare elever, om nødvendigt med samtaler med vores psykolog.

Og vores studenter opnår et gennemsnit som er markant højere end landsgennemsnittet - og blandt de højeste i landet. Studenterårgangen 2016 opnåede fx et samlet snit på hele 8,2, ligesom studenterårgangen 2017 opnåede et snit på 8,1.