Generalforsamling i SGF

Bemærk at Forældreforeningens generalforsamling i 2017 afholdes torsdag den 30. november kl. 19 på SG's lærerværelse.

Dagsorden til Forældreforeningens generalforsamling d. 30/11 2017:

2. Bestyrelsens beretning ved formanden
3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskabet
4. Behandling af indkomne forslag
5. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter
6. Valg af revisor og suppleant

Referat af generalforsamlingsmøde 29. november 2016

Intro:Rektor orienterede om de nye tiltag på gymnasiet og de udfordringer, som gymnasiet står overfor. Der blev fremlagt en oversigt over, hvordan SG ligger karaktermæssigt i forhold landets andre gymnasier og i Midtjylland. SG ligger Top 5 på landsplan og Top 2 i Midtjylland. Rektor orienterede om nye tiltag, f.eks. nyt program for ny klasse for de nuværende 1.g’ere, der skal 8 uger til USA i 2.g.

Ulrik blev valgt som dirigent.
Som referent blev Louise valgt.

2. Bestyrelsens beretning ved Formanden:
Se Beretning fra Formanden

3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskabet:
Inga fremlagde årsregnskabet (1.9.15 – 31.8.16), hvor de forskellige punkter blev gennemgået. Egenkapital steget til 42.117 kr. Budgettet godkendes.
Forelæggelse af næste års budget: Der forventes indtægt fra betalende forældre, svarende til 54.000 kr. Der budgetteres med udgifter på 71.850 kr. På grund af den høje egenkapital, budgetteres med et underskud (17.850 kr), så flere af midlerne kan komme de unge mennesker til gode. Dette godkendes.
Fastsættelse af kontingent: Det vedholdes på 300 kr pr. barn/gymnasieforløb.

4. Behandling af indkomne forslag
Ingen indkomne forslag.

5. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter.
Alle nuværende medlemmer i bestyrelsen ønsker at fortsætte. Petter Olav Kjæraas indvælges som nyt medlem. Bestyrelsen konstitueres 6.1.17 kl. 18.

6. Valg af revisor og suppleant
Marianne Jensen vil gerne fortsætte som revisor. Dette vedtages Erik Ahlmann Jensen fortsætter som suppleant. Dette vedtages

7. Evt.
Peter orienterede om nytårstaffel, hvor bestyrelsen konstitueres.

Referat af generalforsamlingsmødet d. 24. november 2015

Intro: Rektor Erik Olesen introducerede til Silkeborg Gymnasium generelt og fortalte bl.a. om lærersammensætningen og de tiltag der gøres for at støtte og forbedre arbejdsvilkårene for gymnasiets lærere. Der gennemføres tilfredshedsmålinger hvert 3. år

Lene Kingo blev valgt som dirigent.
Hun konstaterede at generalforsamlingen var rettidig indkaldt i henhold til foreningens vedtægter.

2. Formandens beretning
Beretningen findes på SG’s hjemmeside (se kolonnen til højre). Beretningen blev godkendt.

3. Fremlæggelse og godkendelse af årsregnskab, budget samt fastsættelse af kontingent.
Kassereren fremlagde regnskab for det forgangne år og budget for det kommende år.
Kontingent er rettet til 300 kr. pr. elev startende for dette skoleår.
Regnskab og budget blev begge godkendt.

4. Indkomne forslag
Ingen forslag

5. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter
Peter Nyegaard Jensen, Inga K. Andersen, Lene Kingo, Jytte Bjørnskov-Halkier, Ellen Vilsøe Jensen, Ulla Hald, Birger Nielsen og Ulrik Højbjerre modtog alle genvalg
Derudover blev Louise Aastrup-Zimmer valgt ind i bestyrelsen.

6. Valg af revisor
Marianne Jensen blev valgt som revisor.
Erik Ahlmann blev valgt som suppleant.

Intet på dette punkt