Ofte stillede spørgsmål

Forældre FAQ

• Hvis en elev er ude for en skade, har skolen så en forsikring, der dækker?

Skolen har ingen forsikringer, der dækker elever.

Det betyder bl.a. at der ingen forsikringsdækning er ved tyveri, studierejser eller i tilfælde af at en elev kommer til skade i idræt ved et hændeligt uheld. Det anbefales derfor, at eleverne selv har fx indbo- og ulykkesforsikringer, samt at man er opmærksom på at låse biler, knallerter og cykler.

Man bør ligeledes være forsigtig med at medtage værdigenstande, der ikke er strengt nødvendige, og det gælder både til daglig og til fester.

• Skal eleverne have have anskaffet sig bestemte bøger og lommeregnere inden skolestart?

Nej, der er intet krav om, at eleverne skal have anskaffet sig bestemte bøger og lommeregnere inden skolestart!

Når eleverne starter i 1.g skal de medbringe en matematiklommeregner som den, de har brugt i grundskolen. Tidligere brugte vi en avanceret matematiklommeregner i matematikundervisningen. Det gør vi ikke mere, så der er ingen grund til at investere i en dyr lommeregner før skolestart.

• Hvad koster det at gå i gymnasiet?

Svaret på dette spørgsmål findes under Elev på SG / Er du ny elev / Egenbetaling

• Hvor finder jeg reglerne for mødepligt og forsømmelser?

Alle regler om mødepligt og forsømmelser, snyd med skriftlige opgaver, regler for oprykning i næste klasse, ordensregler for studierejser mm. findes i det dokument, der hedder "Studie- og ordensregler".

Du finder et link til dokumentet under "Nyttig info".