Forældre er velkomne til at kontakte

Studievejlederne

studievejlederne3.jpg
  • Merethe Buhl: mb@sg.dk
  • Jens Lindballe: jli@sg.dk
  • Nina Bendix: nb@sg.dk
  • Michael Petersen: mp@sg.dk
  • Tanja Schumacher: ts@sg.dk

Studievejlederne kan kontaktes enten via mail eller pr. telefon på nr. 86 81 08 00.

Om studievejledningen på SG

Studievejledernes primære opgave er at vejlede jer i forhold, der knytter sig til elevernes skolegang på SG. Udover den klassevise vejledning giver studievejlederne også individuel vejledning til elever, der f.eks. henvender sig for at drøfte skolemæssige, familiemæssige, økonomiske eller personlige problemer.

Hvis en elev har spørgsmål, kan eleven altid henvende dig til studievejlederne på kontoret i C-gangen i træffetiden, eller eleven kan kontakte studievejlederne via e-mail for nærmere aftale.

Studievejlederne har tavshedspligt.

Videre vejledning om studievalg.

Vejledning om elevernes fremtidige studievalg, uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet varetages af en vejleder fra Studievalg Østjylland. Studievalg har med mellemrum større eller mindre orienteringsarrangementer på skolen fordelt ud over hele skoleåret. Eleverne vil løbende blive informeret om deres arrangementer og vejledningstilbud på skolen både direkte via din egen e-mail og gennem almindelig, bred annoncering fra skolens side. Endelig skal eleverne være opmærksomme på den nationale vejledningsportal www.ug.dk .

• Jens-Lindballe.jpg

Jens Jacob Thorndahl Lindballe (JLI)

jli@sg.dk

• Fysik
    • Matematik
  • Merethe-Buhl.jpg

Merethe Rønning Buhl (MB)

mb@sg.dk

• Engelsk
  • Michael-Grumstrup-Petersen.jpg

Michael Grumstrup Petersen (MP)

mp@sg.dk

• Psykologi
    • Samfundsfag
  • Nina Bendix NB.jpg (1)

Nina Bendix (NB)

nb@sg.dk

• Latin
    • Græsk
    • Oldtidskundskab
  • Tanja Rigitta Schumacher Holting TS.jpg

Tanja Rigitta Schumacher Holting (TS)

ts@sg.dk

• Tysk

Studievejledernes klasser 2016-17

Merethe Buhl
1G7, 1G8, 1G12, 2x, 2y, 2z, 3b, 3cm, 3i

Michael Petersen
1G1, 1G5, 1G6, 2t, 2b, 2i, 3d, 3h, 3q, 3t

Nina Bendix
1G13, 1G18, 1G19, 2d, 2qm, 2ak, 3x, 3y, 3z

Jens Lindballe
1G9, 1G10, 1G11, 2e, 2f, 2p, 3ak, 3e, 3f, 3r

Tanja Schumacher
1G2, 1G3, 1G4, 2r, 2u, 2ws, 3p, 3ns, 3u, 3w

Pia Borch Hansen
1G14, 1G15, 1G16, 1G17, 2c, 2h, 2n

Er du i tvivl om en elevs klasse?
Find oplysningerne her

Studievalg Østjylland Vejleder

TILMELD MAILSERVICE
TRÆFFETIDER OG ARRANGEMENTER

Maria Rønn Waack-Möller

Email: mwm@studievalg.dk
Tlf: 2244 9002

Studievalg vejleder

Morten D. Colbert

Email: mcj@studievalg.dk
Tlf: 6020 2718

Hjælp til misbrugsproblemer?

På Silkeborg Gymnasium er der også mulighed for at få hjælp omkring misbrugsproblemer. Du kan udover din studievejleder også kontakte en ekstern misbrugskonsulent, Morten Hørup. Tilbuddet er til dig der har en ven, kæreste eller et familiemedlem, der har et misbrugsproblem med stoffer og ønsker hjælp. Du behøver ikke selv have et misbrugsproblem for at tage kontakt.

Morten Hørup
Tlf:20295056

Man kan også finde støtte og hjælp på websiden Netstof.dk. Her kan du som ung mellem 15 og 24 år få information og rådgivning om alkohol, hash og andre stoffer.

Netstof.dk er Danmarks offentlige rusmiddelportal for unge. Der tilbydes fordomsfri, konstruktiv og helt anonym rådgivning gennem “1 til 1”-chat og brevkasser.

Der er mulighed for at debattere med andre unge i debatfora eller få mere viden om alkohol, hash og andre stoffer.

Netstof.dk fungerer som dit online supplement til de fysiske tilbud rundt i de danske kommuner, og skulle du få brug for og lyst til at snakke med nogen ansigt til ansigt kan vi hjælpe dig med at finde frem til de rette mennesker.