Studievalg Danmark

Vi vejleder og svarer på spørgsmål

  • Er du i tvivl om hvilken videregående uddannelse, du kunne tænke dig efter gymnasiet?
  • Har du brug for svar på et konkret spørgsmål om uddannelse?

Uanset hvilke spørgsmål, du har omkring din fremtidige uddannelse, kan du få hjælp af din studievalgvejleder på Silkeborg Gymnasium. 

Jeg holder træffetid i kantinen ca. en gang om måneden. Du kan se træffetiderne og booke tid her eller på Studievalgs Danmark - Center Østjyllands hjemmeside (åbner i nyt vindue).

Du er også altid velkommen til at sende mig en mail.

Som Studievalgvejleder fra Studievalg Danmark kan vi hjælpe dig med at finde vejen til den rigtige uddannelse for dig. Du kan bruge os, hvis du er usikker på dit uddannelsesvalg. Det kan også være, du har behov for viden om videregående uddannelser og jobmuligheder. Eller måske vil du bare gerne vil diskutere dine muligheder efter gymnasiet.

Arrangementer om videregående uddannelse

Vi laver også forskellige kollektive vejledningsarrangementer for dig i løbet af din tid på Silkeborg Gymnasium. Her kan du bl.a. høre om:

  • Optagelsesregler
  • Ansøgninger
  • At være i tvivl og om at vælge en uddannelse

Arrangementerne støtter dig i at finde og vælge en videregående uddannelse. Vi udfordrer dig til at tænke over, hvad der er vigtigt for dig - og hvorfor.

Det er dit valg

Vi vil gerne støtte dig i at finde en uddannelse, men du skal selv være aktiv. Målet er, at dit valg af uddannelse bliver så kvalificeret som muligt.

Studievalg Danmark - Center Østjylland

Desuden er du altid velkommen til at besøge vores vejledningscenter i Århus. Her kan du altid komme til at tale med en vejleder, og du kan finde informationer om alle videregående uddannelser i Danmark.

Studievalg Østjylland
Trøjborgvej 82
8000 Århus C

Studievalg Danmark er oprettet af Undervisningsministeriet. Vi giver professionel, gratis og uafhængig vejledning.

 

Studievalg Danmark

TRÆFFETIDER OG ARRANGEMENTER 
Morten Dines Kjær Revsbeck

Email: mdp@studievalg.dk
Tlf: 33 33 20 38