28. September 2019

Køb din billet nu >>>

friends 2.jpg

Kære gamle SAG'er og SG'er

Vi har besluttet at afholde Gammel-elev-fest hvert år på Silkeborg Gymnasium, men kun for jubilarer, dvs. dig som har 5,10,15,20,25,30,35,40 års jubilæum.

Kom og få en hyggelig aften og en snak med gamle klassekammerater, og mød nogle af dine gamle lærere.

Dørene åbner kl. 16.00, hvor du har mulighed for at mødes med din klasse i ”SG Caféen” over en forfriskning til levende musik. Der vil også være mulighed for rundvisning på skolen.

Festen koster 295,00 kr., som dækker festmenu, underholdning ved bl.a. ”SG All Star Live Band” samt buskørsel til Skoletorvet efter festen.Drikkevarer købes i baren og må ikke medbringes hjemmefra.

Har du spørgsmål til arrangementet, kan du ringe til Liva Bremerstent på tlf. 86810800.

Rektor Erik Olesen, Silkeborg Gymnasium