24. January 2024

Teaterkoncert - Human Takeoff

Human Takeoff

Er du cool eller kikset? Er du optimist eller pessimist? Er du en stræber eller en slacker? Er du introvert eller ekstrovert? Er du sjov eller kedelig? Er du feminin eller maskulin? Og hvad sker der, hvis du er ingen af delene – eller måske begge dele på samme tid?

Livet som menneske er komplekst, forvirrende og uforudsigeligt, hvilket har betydet, at menneskeheden gennem tiderne konstant har søgt at opdele og systematisere for derved at kunne placere alle i en boks. Men hvad sker der, hvis vi åbner op for alle disse bokse og lader menneskeheden (på tværs af alle tænkelige skel) træde ud på scenen, som den er; alsidig, elastisk og foranderlig? Det vil vi undersøge i dette års teaterkoncert!

I den musikalske kulisse sidder en mand ved navn Elton John. Vi vil følge i hans fodspor, når vi udforsker alt det, et menneske kan være. Og skal have lov til at være! Alt sammen vil foregå i en ramme, som bygger på det, vi alle har til fælles: at være mennesker, der livet igennem møder medgang og modgang, som alt sammen er med til at forme os. Elton John har selv udtalt: “The great thing about rock and roll is that someone like me can be a star!” Vi vil bevæge os ind i mulighedernes land i en verden af rock and roll, hvor vi ikke vil guide publikum på rette vej, men derimod åbne publikums blik for, at et menneskes historie kan gå i mange retninger. Og at et menneske kan se ud på mange måder. Og lige meget, hvilken vej man går, og hvordan man ser ud, så er vi alle lige præcis, som vi skal være, og i vores fælles møde i musikken kan vi alle springe ud som stjerner på himlen. Er du klar til afgang?

 

Det er tid til …. Human Takeoff!!!

 

KØB DIN BILLET TIL ÅRETS TEATERKONCERT HER!