4. February 2021: Skal du være vores nye kollega?

Vi søger en IT-supporter / IT-systemtekniker til Silkeborg Gymnasium

Itjpg
Stillingsopslag: IT-supporter

Silkeborg Gymnasium søger en medarbejder, der kan varetage opgaver på IT-området. Det primære arbejdsfelt vil være support af elever og personale, vedligeholdelse og service af skolens projektorer, printere og andet IT-udstyr, udvikling af skolens IT-anvendelse samt administration af skolens IT-systemer i samarbejde med skolens IT-chef.

Profil:

Silkeborg Gymnasium er en stor arbejdsplads med ca. 180 medarbejdere og mere end 1500 elever. Derfor er det vigtigt, at du trives i en hverdag fyldt med dynamik og travlhed.

• Du er samarbejdsorienteret, energisk, imødekommende og har en positiv tilgang til kolleger og elever.

• Du går løsningsorienteret, systematisk og selvstændigt til opgaverne.

• Du har erfaring med og interesse for netværks- og serverdrift.

• Du kan servicere både Windows- og Mac-computere.

• Du har erfaring med og interesse for centrale IT-platforme såsom Microsoft 365, VMware og Cisco-netværk.

• Du er fleksibel såvel i det daglige arbejde som med hensyn til arbejdstider, idet der af og til vil forekomme opgaver, der knytter sig til arrangementer efter normal arbejdstid.

• Du har lyst til at deltage i og engagere dig i skolens daglige liv.

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men deltid vil kunne komme på tale.

Løn: Efter gældende overenskomst for statsansatte IT-medarbejdere og på baggrund af uddannelse, kompetencer og erfaringer.

Ansøgningsfrist: 21. februar 2021. Samtaler afholdes i uge 8 og 9.

Tiltrædelse: 1. april 2021 (evt. senere efter individuel aftale).

Søg jobbet via sikker mail på vores hjemmeside eller link her på siden.
Skriv "Ansøgning IT" i emnefeltet.

Nærmere oplysninger ved henvendelse til Uddannelseschef Flemming Glerup, fg@sg.dk