4. December 2018: Endnu en skøn julekoncert på SG

Julekoncert 2018

Juleglæde med glade og smukke julesange.

julekoncert-Silkeborg-Gymnasium-2018-1.jpg

Tak for endnu en skøn julekoncert!

Decembers traditionsrige julekoncert startede ud med en stor tak fra rektor til gymnasiets syv fantastiske musiklærere og til de skønne unge musikelever, der fra scenen hvert år har bragt os juleglæde med deres glade og smukke julesange.

Og endnu engang i år sørgede musikelever, bigband og julekoret for at julestemningen kom i hus med storslåede sange, sjove sange, skæve sange og gode mash up - der er plads til det hele i julekoncerten. Og julen blev da også sunget ind i både Hawaii-skjorter, i traditionelle røde julestriksweaters og i englehvide skjortebluser.
Udover den skønne musik er fællesskabet og sammenholdet noget af det, der bevæger en allermest som tilskuer. Opbakningen og kærligheden mellem sceneoptrædende og de resterende musikelever, der opmærksomt lytter, rører en helt ind i hjertet hvert evigt eneste år.

Så lad os her i juletiden holde fast i konferencierens ord: ”Når bare vi står sammen, skal det hele nok gå”.

Og til sidst men absolut ikke mindst; En kæmpe tak skal lyde til musiklærer Ejvind, som igangsatte disse julekoncerter for nu 41 år siden. Tusind tak for mange skønne julekoncerter, Ejvind!