11. March 2018

SG-iværksættere på camp i Marbella

pitch1.jpg
Rostlog præsenterer deres produkt på Seedster 3.0-camp i Marbella
Af Magnus Boye, Martin Lok og Jakob Lilholm
Vi er taget til Spanien for at deltage i iværksætter bootcampen Seedster 3.0.
Vi deltager med vores virksomhed Rostlog IvS, som vi har 100% fokus på hele ugen. Vi har blandt andre lyttet til de store "kanoner" som Jesper Buch, Tommy Ahlers, Martin Thorborg og Casper Blom. Her får vi masser inputs salg, markedsføring og nye forretningsstrategier. Så har vi mødt en masse nye spændende mennesker blandt de andre deltagere - et netværk, som vi kan trække på, når vi kommer hjem.

I går pitchede vi foran de 5 erfarne erhvervsdrivende bestående af Jesper Buch, Mads Peter Veiby, Ulla Shack Brockenhuus, Martin Thorborg og Mads Lund, der står bag løvens hule på DR1. Og når ja... så var der selvfølgelig de 300 andre iværksættere, der deltager i bootcampen.

Under massivt pres og frygten for ydmygelse foran så mange iværksættere (men samtidig forhåbningen om alt den gode læring, det kunne bringe) brændte vi fuldstændig igennem overfor "løverne". Efter pitchen blev der klappet, og vi fik positiv respons og en masse brugbar feedback på vores forretning. Det var en ubeskrivelig følelse.