14. December 2021

Virtuel undervisning frem til juleferien

I dag (tirsdag d. 14/12 kl. 12) er vi bekendt med, at der siden den 7. december er konstateret 21 smittetilfælde blandt eleverne på SG, og disse er fordelt på 17 forskellige klasser. Langt hovedparten af smitten er konstateret de seneste to dage.

Der er nu så mange elever, der er hjemme af coronarelaterede årsager, at undervisningen på særdeles mange hold og valghold er påvirket heraf. Derfor har vi af hensyn til undervisningens gennemførelse besluttet, at der undervises virtuelt fra og med onsdag d. 15/12 og frem til juleferien.

Elever, der ønsker at være på skolen (og som ikke er i selvisolation), er velkomne til at benytte Studiecaféen eller fællesområdet i N-fløjen i perioden frem til juleferien.