Bliv en del af danmarks største gymnasium

Ledige jobs - Ejendomsserviceteknikerelev

Kunne du tænke dig at uddanne dig til ejendomsservicetekniker og lære, hvordan du passer og vedligeholder bygninger, varmeanlæg og udendørsarealer samt arbejder med miljø, klima og administration?

Ønsker du en spændende arbejdsplads med gode kollegaer og mange afvekslende udfordringer, hvor du kan udvikle dine faglige, sociale og personlige kompetencer? Så er dette uddannelsesforløb måske noget for dig.

Hvis du ikke allerede har gennemført det adgangsgivende grundforløb inden for faget ejendomsservicetekniker på en teknisk skole, er det et krav, at du indledningsvist gør dette, som en del af din opstart på Silkeborg Gymnasium. Du kan læse mere om uddannelsen til ejendomsservicetekniker på hjemmesiden www.ejendomsservicetekniker.dk

Elevtiden:
Uddannelsen veksler mellem skoleophold og praktik. Opbygning og varighed afhænger af din alder og erfaring.
Praktikstedet er Silkeborg Gymnasium

Vi tilbyder:

• en alsidig uddannelse, hvor du kan udvikle dig både personligt og fagligt, og hvor du får mulighed for selv at være med til at præge dit uddannelsesforløb
  • mulighed for spændende, kreative opgaveløsninger inden for vedligeholdelse af bygningsmasse og udearealer
  • en uformel omgangstone præget af humor og gensidig respekt
  • masser af frisk luft og et højt aktivitetsniveau

Vi forventer, at du:

• har lyst til praktisk arbejde og lyst til at lære
  • er fleksibel, struktureret, serviceminded og kan arbejde selvstændigt
  • er opsøgende og engageret i din uddannelse
  • har teknisk snilde og gode samarbejdsevner
  • kan anvende relevante IT-systemer på brugerniveau
  • har kørekort

Løn og ansættelsesvilkår:
Ansættelse og uddannelsesopstart fra den 1. august 2020.

Løn i henhold til gældende overenskomst for teknisk servicepersonale. Vi indhenter straffe- og børneattest som led i rekrutteringen.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til uddannelseschef Peter Søgaard Povlsen på telefon 8722 3252.

Ansøgning:
Begrund, hvorfor du ønsker en elevplads som ejendomsserviceteknikerelev på Silkeborg Gymnasium, og beskriv, hvorfor vi lige netop skal vælge dig.

Vedhæft ansøgning, CV og evt. eksamensbevis fra dit grundforløb.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 28. maj 2020
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 23-24.