Er du vores nye kollega?

Administrativ medarbejder

Luftfoto-SG-web.jpg

Silkeborg Gymnasium søger en administrativ medarbejder til tiltrædelse 1. oktober eller snarest muligt derefter.

I administrationen vil du indgå i et team bestående af seks medarbejdere.

Dine ansvarsområder er ikke endeligt fastlagt, men i udgangspunktet forventes der at være tale om opgaver inden for såvel løn- og personaleadministration som planlægning, herunder skema.

Der stilles ikke krav om en bestemt uddannelsesmæssig baggrund. Der kan f.eks. være tale om en akademisk uddannelse, en professionsbachelor, en kontoruddannelse eller andet.

Det forudsættes ikke, at du har erfaring med ovennævnte arbejdsområder, men det er vigtigt, at du har talent for administrativt arbejde.

Det forventes endvidere at

• Du er dygtig til at kommunikere – både skriftligt og mundtligt.
  • Du er energisk, imødekommende og har en positiv tilgang til kolleger og elever.
  • Du går løsningsorienteret, systematisk og selvstændigt til opgaverne.
  • Du er fleksibel såvel i det daglige arbejde som med hensyn til arbejdstider.

Silkeborg Gymnasium er en stor arbejdsplads med ca. 180 medarbejdere og over 1500 elever.

Der er i udgangspunktet tale om en fuldtidsstilling.

Løn aftales på baggrund af uddannelse, kompetencer og erfaringer.

Ansøgningsfrist: Onsdag d. 21. august 2019.

Nærmere oplysninger ved henvendelse til vicerektor Tina Mikkelsen.

• Søg jobbet - Skriv "Ansøgning administrativ medarbejder" i emnefeltet.