Brobygning, 8.-10. klasse

Besøg på Silkeborg Gymnasium

Silkeborg Gymnasium tilbyder introkurser og brobygning til dig, som er 8. 9. og 10. klasses elev, så du kan finde ud af, hvilken ungdomsuddannelse, der passer bedst til dig, dine interesser og fremtidsdrømme. Kursernes varighed er 2 eller 3 dage, og vi lægger et program, der gør dig klogere på STX-uddannelsen, fagene og miljøet her hos os. Du vil møde lærere, studievejledere og elever på STX, som alle vil hjælpe dig med det praktiske og besvare spørgsmål om uddannelsen.

Det praktiske:

• Du møder kl. 8.10 om morgenen og slutter kl. 14 alle dage.
  • Bus nr. 9 og 11 kører til gymnasiet.
  • En studievejleder tager imod dig ved gymnasiets hovedindgang den første dag og sørger for, at du ved, hvad der skal ske.
  • Medbring papir og kuglepen og evt. en bærbar computer, hvis du har mulighed for det.

Hvis du ikke medbringer madpakke, er der mulighed for at købe forskellig mad i vores kantine. Du kan både betale med kontanter og kort.

Vi håber, du vil blive meget klogere på, hvad det vil sige at gå på Silkeborg Gymnasium, og viglæder os til at møde dig!