Sprog bygger bro

Sprog bygger bro er et 3-årigt sprogprojekt

Sprogprojektets formål er at lette overgangen fra folkeskole til gymnasium med særligt fokus på fremmedsprogsundervisningen.

Der er tale om såvel lærer- som elevudveksling, hvor lærerne får indsigt i arbejdet med det pågældende fremmedsprog på begge institutioner, og hvor eleverne besøger hinandens skoler og modtager undervisning i fremmedsproget.
Gymnasieeleverne fungerer desuden som sprogambassadører og underviser folkeskoleeleverne i en del af fremmedsproget.

Med henblik på erfaringsudveksling og videndeling afvikles endvidere lokalmøder og konferencer for de deltagende lærere i løbet af projektperioden.
Projektet er støttet af Region Midt og har i Silkeborg-området deltagelse af Buskelundskolen, Langsøskolen, Sejs Skole, Kornmod Realskole og Silkeborg Gymnasium.

Klik på MENU for at få adgang til relevante materialer omkring "Sprog bygger bro".

For yderligere information - kontakt:

• emmelie-pedersen.jpg

Emmelie Kristina Krog (EM)

em@sg.dk

• Fransk
    • Matematik
  • merethe-buhl.jpg

Merethe Rønning Buhl (MB)

mb@sg.dk

• Engelsk