Karakterer

Når et gymnasium er så stort som Silkeborg Gymnasium – mere end dobbelt så stort som gennemsnittet – bliver man af og til mødt med en vis skepsis. Derfor har det været vores opgave at bevise, at stort ikke bare er godt – men bedre.

Vi har en meget høj gennemførelsesprocent, der vidner om, at vi ikke glemmer den enkelte elev. Tværtimod har vi opbygget et beredskab der sikrer, at vi tager hånd om alle – også de mere sårbare elever, om nødvendigt med samtaler med vores psykolog.

Og vores studenter opnår et gennemsnit som er markant højere end landsgennemsnittet - og blandt de højeste i landet. De seneste to studenterårgange har fx opnået et snit på 8,2, hvilket er markant over landsgennemsnittet på 7,4. Samtidig er vores socioøkonomiske løfteevne 0,4, hvilket er usædvanligt højt.