Cambridge English

Cambridge.png
Cambridge English
På Silkeborg Gymnasium tilbyder vi undervisning i Cambridge Advanced English (CAE) for vores elever. Undervisningen forbereder dig til et internationalt sprogcertifikat i engelsk – et certifikat, der giver adgang til engelsksprogede uddannelser på mange uddannelsesinstitutioner og universiteter i en lang række lande. Cambridge engelsk er desuden et fantastisk supplement til din engelske faglighed og uddannelse her på stedet.
Du kan også bruge certifikatet til ansøgning om studievisum til engelsktalende lande eller evt. som en anerkendt kvalifikation, hvis du vil prøve lykken med en international arbejdsplads. Derfor afholdes derfor også et modul, hvor der rådgives om jobsøgning og cv-skrivning til arbejde i engelsksprogede lande -- en
perfekt måde at holde sit sabbatår.
Cambridge English finder sted fra januar 2019 til januar 2020 og udbydes til et maksimum af 30 elever fra 1.g og 2.g.
Undervisningen finder sted i studiemodulet og består af ca. 25 lektioner af 75 minutter samt to blokdage. Hvis du allerede har afsat dine studiemoduler til f.eks. musical, kan du altså desværre ikke deltage.
Skolen betaler og indkøber alle undervisningsmaterialer. Sidst på året får du mulighed for at gå til eksamen i Cambridge English og opnå dit certifikat. Eksamen koster 2.225 kr. og det er helt frivilligt, om du ønsker at tage den.

Sidste dato for tilmelding til næste Cambridge English hold på SG er d.30/11.
  • Tor Teodor Buur TTB.jpg

Thor Buur Boutteaud (TTB)

ttb@sg.dk

• Engelsk