Den helt store oplevelse

Musical & teaterkoncert

Når eleverne på SG stiller op med musik, teater og dans ved de store koncert- og musicalforestillinger bliver skolen fyldt med forventningsfulde elever, forældre og interesserede. Skolens to store parkeringspladser er ikke store nok - bilerne holder i lange rækker ned ad Oslovej.

musical-på-SG-slide.jpg
Teaterkoncerten 2019

Hvert år laver vi enten teaterkoncert eller musical på Silkeborg Gymnasium, og det plejer at være noget af et tilløbsstykke. I arbejdet med opsætningen kan mange af skolens elever fra vidt forskellige klasser være med, og lærere og elever indgår i et samarbejde omkring musikken, sangen, skuespillet, scenografien, kostumerne osv. Vi har tradition for, at hele musicalholdet tager 3 dage af sted på øve-lejr på Nørgaards Højskole, hvor vi arbejder intenst og fokuseret for at kunne vende hjem med en næsten færdig forestilling.

Advarsel: Hvis du vælger at involvere dig i musical eller teaterkoncert sammen med en masse andre dejlige kreative mennesker, kan det meget let gå hen og blive en oplevelse, du aldrig glemmer!

• hans-peter-soegaard.jpg

Hans Peter Søgård Andersen (HP)

hp@sg.dk

• Idræt