Opdatering 4. dec

Efter en lang periode med meget begrænset smitte er der i den forløbne uge ni smittede elever - heraf seks fra samme klasse. Alle potentielt nære kontakter på skolen er orienteret.

Som det fremgår af pressen, har alle elever på Silkeborg Gymnasium haft mulighed for at blive testet i går og i dag. Vi forventer at kende resultatet på den anden side af weekenden, hvorefter vi laver en opdatering af situationen her på hjemmesiden.

Med henblik på at sikre, at så få familier som muligt bliver "coronaramte" i julen, har vi besluttet, at undervisningen d. 21. og 22. december gøres virtuel.

Og vi har samtidig igen opfordret eleverne til i videst muligt omfang at undgå sociale arrangementer. Det er primært ved sociale begivenheder og i familierne, at smitten finder sted.

Erik Olesen, rektor