Huefejring og dimission '21

Forside.jpg
Lanciers i Jysk Arena, maj 2019
Student 2021

Afslutningen på det 3-årige gymnasieforløb bliver festligholdt ved forskellige lejligheder for 3.g’erne.

Huefejring

Mandag-onsdag i uge 25 springer vores 3.g-elever alle ud som studenter - og de har mulighed for at fejre det heroppe på SG sammen med de nærmeste pårørende (hver student må maks. have 5 gæster med inkl. venner / klassekammerater).

I nedenstående invitation kan man læse mere om huefejringen, herunder den praktiske afvikling og de COVID-19-restriktioner, fejringen foregår under.

Invitation til huefejringen (åbner i nyt vindue).

Dimission

Årets dimission afvikles pga. COVID-19-situationen i år over tre runder og under særlige restriktioner. Bemærk, at hver student maks. må have 2 pårørende med. Læs invitationen til årets dimission HER (åbner i nyt vindue)

Lanciers 2019

Dans1.jpg Indmarch.jpg Indmarch2.jpg Konfetti.jpg