Lanciers 2022

Forside.jpg
Lanciers i Jysk Arena, maj 2019
Student 2022

Afslutningen på det 3-årige gymnasieforløb bliver festligholdt ved forskellige lejligheder for 3.g’erne.

Lanciers i Jysk Arena

At tre års skolegang afløses af den afsluttende eksamenstid, markeres normalt med lanciers og reception for 3.g’erne og deres familie i Jysk Arena. Bemærk, at der ved dette arrangement er plads til, at hver 3.g’er kan invitere op til fire gæster. Der er siddeplads i hallen til ca. 2000 gæster, så kom i god tid, hvis I ønsker en siddeplads.

Efter dansen fortsætter fejringen af den sidste skoledag for 3.g’erne og skolens personale ved en festmiddag på gymnasiet.

Lanciers 2022 foregår torsdag den 12. maj kl. 16.00 – 18.30

Bemærk, at Forældreforeningen afholder lanciers-øveaften på Silkeborg Gymnasium ugen op til arrangementet i Jysk Arena.

Har I brug for at øve lanciers-trinnene derhjemme, kan I se en instruksionsvideo til 1. tur her (åbner i nyt vindue) og til 2. tur her (åbner i nyt vindue).

Lanciers 2019

Dans1.jpg Indmarch.jpg Indmarch2.jpg Konfetti.jpg