Lanciers og dimission

Student 2019

Afslutningen på det 3-årige gymnasieforløb bliver festligholdt ved forskellige lejligheder for 3.g’erne.

Lanciers
Det første arrangement er elevernes sidste skoledag. At tre års skolegang afløses af den afsluttende eksamenstid, markeres med lanciers og reception for 3.g’erne og deres familie i Jysk Arena. Bemærk, at der ved dette arrangement er plads til, at hver 3.g’er kan invitere op til fem gæster. Der er siddeplads i hallen til ca. 2000 gæster, så kom i god tid, hvis I ønsker en siddeplads.

Efter dansen fortsætter fejringen af den sidste skoledag for 3.g’erne og skolens personale ved en festmiddag på gymnasiet.

Lanciers 2019 foregår onsdag den 15. maj kl. 16.00 – 18.30

Bemærk, at Forældreforeningen afholder lanciers-øveaften torsdag den 9. maj kl. 19 på Silkeborg Gymnasium.

Har I brug for at øve lanciers-trinnene derhjemme, kan I se en instruksionsvideo til 1. tur her og til 2. tur her.

Den afsluttende studentereksamen
I perioden fra den 24. til den 26. juni springer årets studenter ud. Der er tradition for, at familie og venner møder op på skolen for at fejre studenterne.

Dimission
Det sidste arrangement er den officielle dimission. Med taler, musik og overrækkelse af eksamensbeviser markeres et afsluttet gymnasieforløb.

Dimissionen finder sted på gymnasiet. Grundet pladsbegrænsning vil der ved denne lejlighed kun være mulighed for, at hver student medbringer to pårørende.

Dimissionen foregår fredag den 28. juni kl. 10.30 – ca. 13.00.