Velkommen som

Censor på SG

Skal du være SRP-censor på Silkeborg Gymnasium finder du her alle de relevante informationer:

SRP-projektperioden var placeret fra fredag den 12. marts til torsdag den 25. marts på Silkeborg Gymnasium. Den nationale hjemsendelse pga COVID-19 har betydet, at det for en stor del af de naturvidenskabelige elever ikke har været muligt at udføre eksperimentelt arbejde i forbindelse med projektet. For nogle elever er der inddraget virtuelle eksperimenter eller udleveret datamateriale. Den eksperimentelle ramme fremgår af forbladet med opgaveformuleringen.

Undervisningsbeskrivelser

Skal du være almindelig censor på Silkeborg Gymnasium, kan du læse censorbrevet med de praktiske informationer her (åbnes i nyt vindue). Brevet tilsendes også alle censorer elektronisk.
På Silkeborg Gymnasium bruger vi Lectio - og alle undervisningsbeskrivelser findes i Lectio, som du kommer til via dette link:

Lectio Silkeborg

Bemærk: Undervisningsbeskrivelserne er først endelige efter undervisningens afslutning.

Overnatning i Silkeborg

Klik her for at læse oplysninger om overnatningsmuligheder i Silkeborg (åbner i nyt vindue).

Bemærk at morgentrafikken i Silkeborg kan være tæt og langsom. Fra banegården til skolen kører bus 9 og bus 11, se midttrafik for tidsplan (åbner i nyt vindue).

Eventuelle spørgsmål vedr. eksamen på skolen - kontakt uddannelseschef Jane Sundbæk Johansen

• jane.jpg

Jane Sundbæk Johansen (JJ)

Uddannelseschef