SG - vejen til din fremtid

Studieretninger Mockup Copy
Studieretninger 2021

Pga. COVID-19-situationen er Åbent Hus-arrangementerne lørdag den 16. januar og mandag den 18. januar aflyst. Der er dog stadig masser af muligheder for at få flere informationer om de mange muligheder, du kan få som elev på Silkeborg Gymnasium:

• Du kan få det store overblik i vores helt nye præsentationshæfte Studieretninger 21'. Ønsker du at få tilsendt dette hæfte via almindelig post, bedes du sende en mail til administrationssekretær Liva Bremerstent, lib@sg.dk eller ringe til os på telefon 86 81 08 00.

• Du kan sammensætte dit eget gymnasieforløb via SG-vælgeren. Her kan du kombinere de studieretninger, du er interesseret i, med vores brede palet af valgfag.

• Du kan få en vejledningssamtale via telefon, Google Meet eller lign. med en studievejleder ved at sende en mail til studievejleder Tanja Schumacher, ts@sg.dk

• Du kan få en samtale via telefon, Google Meet eller lign. med en SG-elev, hvis du fx vil høre mere om en bestemt studieretning eller det sociale miljø på gymnasiet. Du bedes her sende en mail til uddannelseschef Flemming Glerup, fg@sg.dk

• Du kan søge informationer om bl.a. fagene, det sociale miljø, de internationale studieretninger, talenttilbuddene og meget mere her på vores hjemmeside.

• Du kan opleve en lille stemningsvideo fra skolen.

• Du kan læse det seneste nummer af vores nyhedsblad Nyt fra Gymnasiet

I løbet af uge 2 og uge 3 vil du ligeledes kunne finde en række korte præsentationsvideoer om Silkeborg Gymnasium på vores hjemmeside.

Såfremt COVID-19-situationen tillader det, gennemfører vi et Åbent Hus-arrangement med fysisk fremmøde i løbet af februar. Hold øje med hjemmesiden for mere info herom.

5 grunde til at vælge gymnasiet

1. FAGLIGHED
    Vi ligger helt i top, når det gælder både elevtilfredshed og karakterer.

2. FÆLLESSKAB
    Vi har et stærkt fællesskab - med masser af frivillige aktiviteter, et stærkt elevdemokrati og spændende arrangementer.

3. MULIGHEDER
    Vi har et særdeles bredt udvalg af studieretninger og valgfag - og talentaktiviteter inden for alle hovedområder.

4. FACILITETER
    Vi har et inspirerende miljø både indenfor og udenfor, fx for idræt og de naturvidenskabelige fag.

5. SG ÅBNER VERDEN
    Med en studentereksamen fra SG får du tre uforglemmelige år både fagligt og socialt - og alle døre er åbne til din fremtid.

Livet på SG

Naturfags Web Arthurs Seat Web Kunstprodukt SG Musical19 Web Fordybelse Paa Sg