Mandag den 18. januar 2021 kl. 19:00

Laura Web Low

5 grunde til at vælge gymnasiet

1. FAGLIGHED
    Vi ligger helt i top, når det gælder både elevtilfredshed og karakterer.
  2. FÆLLESSKAB
    Vi har et stærkt fællesskab - med masser af frivillige aktiviteter, et stærkt elevdemokrati og spændende arrangementer.
  3. MULIGHEDER
    Vi har et særdeles bredt udvalg af studieretninger og valgfag - og talentaktiviteter inden for alle hovedområder.
  4. FACILITETER
    Vi har et inspirerende miljø både indenfor og udenfor, fx for idræt og de naturvidenskabelige fag.
  5. SG ÅBNER VERDEN
    Med en studentereksamen fra SG får du tre uforglemmelige år både fagligt og socialt - og alle døre er åbne til din fremtid.

VELKOMMEN TIL ÅBENT HUS MANDAG DEN 18. JANUAR 2021 KL. 19 OG LØRDAG DEN 16. JANUAR KL. 10-16.

Kom og oplev stemningen på Danmarks største gymnasium. Mød lærere, elever og hør om de mange muligheder. Vi anbefaler, at du kommer i god tid.

Bemærk: Pga. coronasituationen planlægger vi lige nu at dubblere vores Åbent Hus-arrangement den 18. januar med et Åbent Hus-arrangement lørdag den 16. januar kl. 10-16. Mere info følger her på hjemmesiden.

Livet på SG

Naturfags Web Arthurs Seat Web Kunstprodukt SG Musical19 Web Fordybelse Paa Sg