SG ligger helt i top

sg-huer-2018-mna.jpg

Silkeborg Gymnasium ligger helt i top, når det gælder kvalitet i undervisningen.

Vi har en meget høj gennemførelsesprocent, der vidner om, at vi ikke glemmer den enkelte elev. Tværtimod har vi opbygget et beredskab der sikrer, at vi tager hånd om alle – også de mere sårbare elever, om nødvendigt med samtaler med gymnasiets psykolog.

Og vores studenter opnår et gennemsnit som er markant højere end landsgennemsnittet. Studenterårgangene fra 2018 og 2019 har eksempelvis haft et samlet snit på 8,2, hvilket er markant over landsgennemsnittet. Samtidig har SG gennem en årrække haft en positiv, socioøkonomisk løfteevne, senest på 0,4 i 2019, hvilket er usædvanligt højt.
Studenterårgangen 2020 opnåede det hidtil højeste karaktergennemsnit, nemlig 8,3.