SG ligger helt i top

hueriluften.jpg

Silkeborg Gymnasium ligger helt i top, når det gælder kvalitet i undervisningen.

Vi har en meget høj gennemførelsesprocent, der vidner om, at vi ikke glemmer den enkelte elev. Tværtimod har vi opbygget et beredskab der sikrer, at vi tager hånd om alle – også de mere sårbare elever, om nødvendigt med samtaler med gymnasiets psykolog.

Og vores studenter opnår et gennemsnit som er markant højere end landsgennemsnittet. Studenterårgangen 2014, som var vores hidtil største årgang, cementerede vores placering som det offentlige provinsbygymnasium i Danmark, der opnåede det højeste gennemsnit, nemlig hele 7,9, og studenterårgangen 2015 fastholdt samme høje karakterniveau. Tilsvarende opnåede studenterårgangene fra 2016 og 2017 et samlet snit på henholdsvis 8,2 og 8,1, mens den seneste studenterårgang fra 2018 havde et samlet snit på 8,2 - igen markant over landsgennemsnittet.